Academie voor Arbeidsrecht|Rijk

UBR|AAA heeft haar complete aanbod van trainingen ondergebracht in de Academie voor Arbeidsrecht|Rijk. De Academie biedt een volwaardig en professioneel opleidingsaanbod voor leidinggevenden en HR-adviseurs om kennis te vergroten en inzicht te geven in alle facetten van het arbeidsrecht.

Of je nu aan het begin van je carrière staat, of een ervaren leidinggevende of HRM professional bent, de Academie voor Arbeidsrecht|Rijk biedt een breed scala aan trainingen om je te verder ontwikkelen op tactisch en stategisch HR gebied. Want een gedegen kennis van het arbeidsrecht is immers de basis voor goed werkgeverschap.

Trainingen

Onze trainingen worden gegeven door ervaren arbeidsjuristen en advocaten van UBR|AAA. In de dagelijkse praktijk geven zij als tweedelijns adviseurs juridisch advies en bijstand en kennen zodoende de Rijksoverheid door en door. Alle trainingen worden in eigen beheer ontwikkeld door de Kennispunten van UBR|AAA. We baseren ons hierbij op het high impact learning principe van Dochy. De trainers worden op dit vlak regelmatig bijgeschoold. Vanzelfsprekend is hun inhoudelijke kennis state-of-the-art.

LOC en (online) sessies

Voor diverse trainingen maken wij gebruik van onze digitale leeromgeving, het LOC (Leer- en Ontwikkelcampus).
Op het LOC staan diverse leermiddelen die digitaal en in eigen tijd voorbereid worden. Bij een aantal trainingen is er gelegenheid om kennis te testen en via het discussieforum met collega’s te discussiëren.

Na zelfstudie op het LOC volgen één of meerdere (online) sessies waarin de cursisten actief aan de slag gaan om kennis te verdiepen. In deze sessies maken we gebruik van actuele casuïstiek die de deelnemers ook zelf kunnen inbrengen. Hierdoor sluit de training maximaal aan op de dagelijkse praktijk.

Download de handige studiegids. Met informatie over alle trainingen, de intake, inschrijving en kosten.

Studiegids en intake

De Academie voor Arbeidsrecht|Rijk heeft een handige studiegids gemaakt. Hierin zijn alle trainingen per aandachtsgebied gegroepeerd. Naast een uitgebreide omschrijving van de training, gaan we ook in op de leerdoelen en tijdsinvestering. 

Voor inschrijving vindt een intake plaats waarin we met elkaar bespreken wat de leervraag is en voor wie de training bestemd is. Op deze manier zorgen we voor een maximale aansluiting op ons leeraanbod