I-Interim Rijk werkt dagelijks aan het realiseren van rijksbrede I-ambities. De professionals van I-Interim Rijk voeren interim-opdrachten uit op het gebied van strategisch I-advies, project- en programmamanagement, architectuur en lijnmanagement.

I-Interim Rijk bedient de hele Rijksoverheid. Als rijkscollega’s helpen we onze klanten om succesvol te zijn in het continu ontwikkelen en verbeteren van hun informatiehuishouding en het realiseren van hun I-ambities. We leveren tijdelijke expertise en wisselen kennis uit, om met lef en ondernemerschap de Rijksoverheid slagvaardig te laten opereren. Onze vakmensen vormen samen I-Interim Rijk. Met ruim 200 I-Interimmers met verschillende leeftijden, achtergronden en kennis, maar met eenzelfde stevige I-basis, helpen we al sinds 2010 onze klanten om succesvol te zijn in het continu ontwikkelen en verbeteren van hun informatiehuishouding.

Quotes van onze opdrachtgevers

Hans Schutte, directeur-generaal Dienst Uitvoering Onderwijs: 

Het voordeel van I-Interim Rijk is dat zij snapt hoe de Rijksoverheid werkt. De collega’s van I-Interim Rijk hebben opdrachten gedaan bij andere departementen en uitvoeringsorganisaties. De kennis die ze daar hebben opgedaan nemen zij mee.

Ron Kolkman, directeur IT-Bedrijf i.o. bij het ministerie van Defensie:

Wij maken heel graag gebruik van de diensten van I-Interim Rijk. Een betrouwbare partner en een professionele organisatie.

Jeroen Kerseboom, hoofd Dienst Analyse en Onderzoek bij de Tweede Kamer:

De projectmanager die namens I-Interim Rijk ondersteunt bedenkt goed hoe hij zijn rol als katalysator het best kan invullen. Daarbij borgt hij dat het hier blijft lopen wanneer hij over enige tijd op een andere opdracht wordt gezet. Kennisoverdracht, samenwerking, en opleiding staan daarbij centraal.

Contact

Meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op via
telefoonummer 070 700 05 50 of per e-mail via i-interimrijk@rijksoverheid.nl.