Een baan vinden is geen vanzelfsprekendheid. Zeker niet als je een psychische of fysieke arbeidsbeperking hebt. Het Rijk wil een inclusieve werkgever zijn. Inclusiviteit ondersteunt deze ambitie door advies, voorlichting en begeleiding op het gebied van de instroom én het behoud van medewerkers met een arbeidsbeperking. We ondersteunen werkgevers bij het Rijk die voortvarend aan de slag willen gaan met de invulling van de banenafspraak.

Maar hoe realiseert het Rijk deze banen? En hoe zorg je dat deze medewerkers niet alleen hun werk behouden, maar ook de mogelijkheid krijgen te groeien daarin? Dit realiseren we met begeleiding naar individuele plaatsingen en groepsplaatsingen.

Wist je dat...

In 2019 zijn concreet tegen de 500 opdrachten uitgevoerd voor de begeleiding instroom- en behoud van de medewerker uit de Banenafspaak.

Contact

Meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op via
telefoonnummer 070 700 05 23 of per e-mail via contactubrpersoneel@rijksoverheid.nl.