Bij Rijksconsultants staan ongeveer 70 professionals van het Rijk van schaal 12 tot en met 16 klaar om een bijdrage te leveren aan het beter, sterker en slimmer maken van het Rijk. Daarnaast beschikken we over een zogenaamde flexschil met circa 50 gekwalificeerde medewerkers die werkzaam zijn binnen het Rijk en via Rijksconsultants kunnen worden ingezet. We leveren (kennisintensieve) dienstverlening op het gebied van organisatieadvies, -ontwikkeling en innovatie. Rijksconsultants helpen bij het maken van de juiste afwegingen voor de inzet van tijdelijke expertise en kennen het Rijk door en door.

Bij advies- of ontwikkelopdrachten helpen we de vraag scherp te krijgen en brengen we in kaart wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Rijksconsultants trekken daarbij graag en vaak samen op met de interne adviseurs van de departementen. Werken met Rijksconsultants is een vorm van inbesteden. Daardoor zijn we snel en zonder inkooptraject inzetbaar. Dit levert niet alleen een besparing op voor het Rijk, maar zo bouwen we ook kennis op die we met elkaar kunnen delen én voor de overheid behouden!

Rijksconsultants Nabil el Amrani en Peter van der Werff

“Rijksconsultants is hét adres voor ontwikkelgerichte organisatievraagstukken. Niet alleen voor organisatieadvies, maar ook voor projecten, programma’s en interim-management.”

Wist je dat...

  • In 2019 werd onze dienstverlening met gemiddeld een 8 gewaardeerd.
  • In 2019 vervulden Rijksconsultants ruim 300 interim- en adviesopdrachten voor het Rijk. Opdrachtgevers varieerden van beleidsdepartementen tot Hogere Colleges van Staat en uitvoeringsorganisaties.

Contact

Ben je op zoek naar een organisatieadviseur, interim-manager, project- of programmamanager met rijksbrede kennis en ervaring of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 27 03 29 85 of per e-mail via contactrijksconsultants@rijksoverheid.nl.