Kennis is een van de weinige dingen die je kunt vermenigvuldigen door het te delen. En het geschreven woord is dan toch vaak nog de meest aangewezen manier om die kennis te delen. Dus delen we graag de verhalen achter onze dienstverlening.

In dit e-magazine kun je onder andere lezen hoe UBR Personeel de krachten bundelt voor een compleet opleidingstraject bij de Belastingdienst en hoe de rijksbrede detacheringspool een win-win situatie oplevert bij capaciteitsvraagstukken. Daarnaast ontdek je in dit e-magazine hoe Bedrijfszorg samen met klanten werkt aan de duurzame inzetbaarheid van Rijksmedewerkers en leest u hoe het RIVM in korte tijd flinke stappen heeft gezet op het gebied van diversiteit en inclusie.

De huidige maatschappelijke ontwikkelingen vragen om kwalitatief goede en relevante dienstverlening. Dienstverlening die onderscheidend is en waarvan het resultaat duurzaam impact heeft op de ontwikkeling van Rijksambtenaren. Daarom willen we vaker met je in gesprek om te luisteren naar welke ontwikkelingen je ziet en wat jouw specifieke behoeften zijn. Door steeds meer multidisciplinair samen te werken kunnen we je de juiste expertise en impactvolle oplossingen leveren.

Wij wensen je veel leesplezier met dit e-magazine.

Namens het MT UBR Personeel,

Edgar Heijmans